Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Мини пътни знаци Pilsan | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Мини пътни знаци Pilsan

Продукт №: BT00903

Детски пътни знаци Pilsan 16 броя

18.00лв.

18.00
Количество

Мини пътни знаци Pilsan са в комплект от 16 броя различни знаци подходящи за деца над 3 години. Те са изработени от висококачествени и  безвредни материали . С тяхна помощ децата ще започнат обучението си за правилата за движение по пътищата и биха могли да станат отлични шофьори. Подарете забавление и обучение с  комплект мини пътни знаци Pilsan.

  • Мини пътни знаци Pilsan
  • изработени от висококачествени и  безвредни материали
  • 16 броя различни знаци
  • Подходящи за деца над 3 години
  • Размери на един знак 12,5/5/5 см

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Pilsan Вижте всички 66 продукта

Pilsan е турска  марка с традиция и качество.Тя е създадена в Турция през 1940 и предлага богат асортимент от детски играчки.Атрактивни и функционални, играчките на Pilsan се отличават със здравина и образователни качества. Стимулират творчеството и въображението на детето, подобряват двигателнита активност, интелектуалните способности - умения да се съчетават форми и цветове, развиване на паметта, позволяват интеграция на детето с връстниците му.

За Образователни играчки Вижте всички 26 продукта

Детските играчки в най-ранна възраст са важен елемент от възпитанието на малчуганите. Една от причините е, че благодарение на тях, децата, особено най-малките придобиват важни умения, които в по-късен етап ще се окажат много полезни, тъй като са база за развитие и усъвършенстване на уменията.

Ако Мини пътни знаци Pilsan който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Pilsan или Образователни играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.