Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Мини коли Wader Friend on the move | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Мини коли Wader Friend on the move

Продукт №: BT00890

Детски мини коли различни видове Wader Friend on the move

3.50лв.

3.50
Изчерпано

Мини коли Wader Friend on the move са пластмасови детски колички с ралични форми и цветове. Те могат да се движат поотделно или да се прикачат една към друга и по този начин да се получи дълга забавна композиция , с която Вашият малчуган да се забавлява и развива въображението си. Дисплея съдържа 54 бр. различни колички.

  • Мини коли Wader Friend on the move
  • Цената е за единична бройка
  • Дисплея съдържа 54 бр.
  • Препоръчителна възраст: 1+ години
  • Размер на дисплея: 29,5/ 40,0/ 20,0 см

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Wader Вижте всички 6 продукта

Wader toys е основана през 1956 г. от Херман Вадер и се управлява от семейство Вадер до август 2012 година. Сега популярната марка се произвежда в Беларус от водещи европейски производители като Demag, Engel, Arburg и Koch. Компанията предлага функционални играчки с отличен дизайн

За Конструктори Вижте всички 12 продукта

Детският конструктор е подходящ за най- малките,  защото частите му са големи и удобни за хващане и няма опастност  ако детето налапа някоя част да се задави. Констукторът е креативен комплект , с които се създават различни истории  , развивайки едновременно въображението, сръчността , фината моторика и координацията между очите и ръцете.

Ако Мини коли Wader Friend on the move който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Wader или Конструктори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.