Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Малкото училище - Голямото начало | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Малкото училище - Голямото начало

Продукт №: BT01608

Colibri Мириам Сежер Малкото училище - Голямото начало

10.00лв.

10.00
Количество

Малкото училище - Голямото начало - "Малкото училище - Голямото начало. Детето и детската градина" е своеобразно продължение на познатата вече на българския читател книга "Думи, за да се родиш". Как да помогнем на две годишното дете с думи, но и с действия, за да заживее в общност, да приеме безболезнено принудите на детското заведение на тази прекалено крехка възраст, да се впише в колектива, да преодолее страха си, дискомфорта си, да се подготви за следващото голямо начало - училището? Книгата е насочена към родителите, но е ценна и за педагози, псохолози, социални работници, студенти, а защо не и за политици, експерти, които подготвят закони в областта на предучилищното образование.

Книгата "Малкото училище - Голямото начало" е особенно актуална за България сега, когато протича оживена дискусия относно началната възраст и задължителния характер, на постъпването в градината. Тя със сигурност би могла да допринесе за вземането на разумни и съобразени с добруването на децата решения.

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.150 кг
  • Страници: 112
  • Превод: Валентина Бояджиева
  • Автор: Мериам Сежер

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Малкото училище - Голямото начало който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.