Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Малки умничета Играчка Камбана Tiny Love | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Малки умничета Играчка Камбана Tiny Love

Продукт №: BT01554

Tiny Love Малки умничета Камбана

29.00лв.

29.00
Количество

Малки умничета Играчка Камбана Tiny Love - лесна за хващане трептяща играчка, която развива координацията очи-ръце, двигателните умения и осъзнаването на причинно-следствените връзки. Играта с Малки умничета Играчка Камбана Tiny Love е изключително забавна и интересна за малките палавници.

  • Камбанка с мек звук
  • Дрънкалка-топка
  • Гризалка с халкички
  • Безопасна звездичка-огледалце
  • Удобна щипка за захващане
  • Удобна за сгъване и прибиране
  • Развива координацията очи-ръце, двигателните умения и осъзнаване на причинно-следствените връзки
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tiny Love Вижте всички 17 продукта

Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love създава интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.Фирмата добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Малки умничета Играчка Камбана Tiny Love който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tiny Love или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.