Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Лигавници за еднократна употреба Tommee Tippee | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Лигавници за еднократна употреба Tommee Tippee

Продукт №: BT00687

Еднократни лигавници 20 бр TT-4352571

11.90лв.

11.90
Количество

Лигавници за еднократна употреба Tommee Tippee  са в пакет от 20 броя. Подходящи са за пътуване и за дома. Долния край на лигавника се прегъва, като по този начин събира остатъците от храна. Вътрешната част на лигавника е водоустойчива и предпазва бебето от намокряне. 

  • лигавници за еднократна употреба
  • с прегъващ се долен край, който събира всички отпадъци
  • водоустойчива вътрешна част
  • зелепва се около вратлето
  • 20 бр в опаковката

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Лигавници Вижте всички 5 продукта

Всеки родител оценява необходимостта от използването на лигавник. Освен като физиологична нужда, децата може да възприемат храненето и като игра, а в този случай често намираме последствията й върху целите дрешки на палавника. В тази подкатегория може да си изберете между текстилни, гумени, PVC и лигавници за еднократна употреба.

Ако Лигавници за еднократна употреба Tommee Tippee който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Лигавници. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.