Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Летен чувал за спане катеричка Sterntaler | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Летен чувал за спане катеричка Sterntaler

Продукт №: BT02191

Летен спален чувал

От 93.90лв. До 97.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT02191AA

Летен чувал за спане 90см катеричка Sterntaler

0.0 кг. 93.90 лв.
BT02191AC

Летен чувал за спане 110см катеричка Sterntaler

0.0 кг. 97.90 лв. Изчерпано

Летен чувал за спане 90см или 110см  катеричка Sterntaler - детски, летен спален чувал на Sterntaler с красива апликация на катеричка с размер 90см. е подходящ за деца от 1 до 2 години.

Спалното чувалче на Sterntaler пази бебето винаги топло за разлика от обикновените одеяла, които бебетата често избутват и се отвиват. То е изработено от 100% чист памук като пропуска въздух за да се предотврати прегряване на бебето. Използването на обикновенни одеяла крие риск от задушаване, ако попаднат над лицето на бебето и затова се препоръчва използването на спално чувалче.

Спалното чувалче на Sterntaler е създадено за да се избегнат събужданията на бебето рано сутрин поради нощния хлад. С него бебето спи спокойно на топло и не може да се отвие.

Характеристики:

  • 100% памук
  • Дължина: 90см и 110см
  • Подходящ за деца от 1 до 2 годинки

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Sterntaler Вижте всички 109 продукта

Sterntaler GmbH е немска компания, една от водещите производители в Европа на играчки и текстил за бебета и малки деца. Здравето и положителното развитие на децата са водещите линии в продуктите на Sterntaler, затова се обръща особено внимание на обикновените неща като топлина, защита и функционалност, които всъщност са важни за тази възраст. Асортимента от  стоки  непрекъснато се допълва както с изцяло нови разработки, така и с традиционни продукти с обновен дизайн.

Колекциите на Sterntaler се създават  с грижа към най-малките и усилията са насочени към постигане на максимален комфорт и задоволяването на високите изискванията на клиентите

За Спални чували Вижте всички 4 продукта

Спалните чували пазят бебето винаги топло за разлика от обикновените одеяла , които бебетата често избутват и се отвиват.Спалното чувалче е създадено, за да се избегнат събужданията  на бебето през нощта или рано сутрин поради нощният хлад.С него бебето спи спокойно и  на топло през цялата нощ.

Ако Летен чувал за спане катеричка Sterntaler който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Sterntaler или Спални чували. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.