Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Край на мита за добрата майка | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Край на мита за добрата майка

Продукт №: BT01602

Colibri Алисън Шейфър Край на мита за добрата майка

15.00лв.

15.00
Количество

Край на мита за добрата майка - едва ли има жена, избрала предизвикателството на майчинството, която да не се е чувствала безпомощна пред задачата да бъде добър и ценен от обществото родител. Алисън Шейфър обобщава горчивия опит на множество съвременни майки, които в старанието си да са съвършенни са се оказали на прага на отчаянието. Тя предлага задълбочено изследване на заблудите им и доказва защо днешните модели за "добра майка" са не само неефективни, но водят до родителски провали и семейни кризи.

Има ли изход от тази патова ситуация? Как да обичаме децата си и да ги възпитаваме "правилно"? Как да устоим на натиска на образователната система? А на стандартите на щастие и успех, които нашата култура така агресивно налага?

Чрез действителни истории, разиграни проблемни ситуации и практически съвети Алисън Шейфър ни води по пътя на възможните отговори. По убедителен и забавен начин тя представя идеите си за промяна на преспективата в отглеждането и възпитанието на децата. Да бъдем отговорни и удовлетворени родители на щастливи деца е осъществима цел, твърди Алисън. Как да стане ли? Като отхвърлим културните стериотипи и бремето на непосилните си амбиции. Като се откажем от състезателността, надмощието и контрола.. Като насърчаваме децата си и ги обичаме, такива каквито са.

Съвършенното семейство и съвършенните родители са просто митове. Книгата "Край на мита за добрата майка" е предназначена за всички, които имат куража да са несъвършенни!

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.225 кг
  • Страници: 256
  • Автор: Алисън Шейфър
  • Превод: Василена Мирчева

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Край на мита за добрата майка който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.