Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Козметичен комплект за бебе BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Козметичен комплект за бебе BabyOno

Продукт №: BT01678

Бейби Уно Козметичен комплект за бебе

12.50лв.

12.50
Количество

Козметичен комплект за бебе BabyOno - козметичния комплект за бебе на полската марка BabyOno съдържа всички необходими принадлежности за поддържането на ноктите на Вашето малко детенце. BabyOno Козметичния комплект за бебе е от 4 части, прибрани в елегантна кутия от неръждаема стомана. Козметичния комплект за бебе BabyOno е подходящ, както за подарък, така и при пътуване.

Комплектът съдържа:

  • Пиличка
  • Ножички
  • Малка нокторезачка
  • Нокторезачка
  • Елегантна кутия от неръждаема стомана
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Ножички и нокторезачки Вижте всички 6 продукта

Нокътчетата на ръцете се изрязват след 20-тия ден, веднъж седмично. Нокътчетата на крачетата се режат веднъж на две седмици. Докато бебето е малко, рязането на нокътчетата може да се прави докато бебето спи. Използвайте индивидуални ножичка или нокторезачка,  използването на чужди може да пренесе гъбички под ноктите на бебето!За да изглежда детето винаги добре поддържано, а рязането на ноктите да не се превръща в процес свързана с тежък физически труд, купете ножички и нокторезчи от Babytown.bg.

Ако Козметичен комплект за бебе BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Ножички и нокторезачки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.