Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Контейнери за кърма BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Контейнери за кърма BabyOno

Продукт №: BT01690

Бейби Уно Контейнери за кърма

9.70лв.

9.70
Количество

Контейнери за кърма BabyOno - контейнерите за кърма на полската марка BabyOno са предназначени за многократна употреба. Комплекта се състой от 4 броя контейнера с капаци и твърд накрайник за пиене. Контейнерите BabyOno могат да се използват и като чаша за пиене, като капачето се подмени с твърдия накрайник включен в комплекта. Контейнерите BabyOno са подходящи за съхранение и замръзяване на кърма, храна, мляко и сокове.

Комплектът съдържа:

  • 4 броя контейнери
  • 4 броя капака
  • 1 твърд накрайник

 

  • Продуктите от комплекта не съдържат Бисфенол А
  • Не съдържа ВРА
  • Контейнерите са предназначени за многократна употреба

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Съхранение на кърматa Вижте всички 5 продукта

Изцедената кърма може да бъде съхранява в подходящи съдове и при подходяща температура.Пластмасовите контейнери и пликчета  са най-добрият избор за съхранение на кърма в хладилник, тъй като повечето от левкоцитите, или белите кръвни клетки, в човешкото мляко се залепят за стъклото.

Ако Контейнери за кърма BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Съхранение на кърматa. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.