Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno

Продукт №: BT01839

Бейби Уно Комплект за почистване на бебешки зъбки 9480004

3.70лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01839AA

Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno Оранжеви

Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno Оранжеви Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno Оранжеви
0.1 кг. 3.70 лв.
BT01839AC

Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno Сини

Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno Сини Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno Сини
0.1 кг. 3.70 лв.

Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno - комплектът за почистване на бебешки зъбки на марката BabyOno съдържа всички необходимо за грижата за устната хигиена на Вашето мъниче. Силиконова четка за масаж на венците, силиконова четка за почистване на първите зъбки и мека четка. Всички части от комплекта за почистване на бебешки зъбки BabyOno са изработени от трайни и безопасни за здравето материали, не съдържат Бисфенол А.

  • Комплектът включва: силиконова четка за масаж на венците, силиконова четка за почистване на първите зъбки и мека четка
  • Деликатна и незаменима
  • Леко премахва остатъците от храна от венците и зъбките на детето
  • Адаптирана и за масаж на венците
  • Полезна по време на никнене на първите зъбки
  • Идеална за обучение за самостоятелно почистване на зъбките
  • Трайни и безопасни за здравето материали
  • Не съдържа Бисфенол А
  • Препоръчителна възраст: 3 месеца+

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Четки и пасти за зъби Вижте всички 1 продукта

Възрастта, в която пониква първото зъбче, е наследствено обусловена. Има деца, които се раждат с 1-2 зъбчета, а при други зъбките започват да никнат след годинка. Общо временните зъби са 20, на две годинки и половина детето има пълен комплект млечни зъби.Грижата за тях е жизненоважна още от поникването на първото зъбче , за да се поддържа добра орална хигиена. Със страхотните си предложения за четки и пасти за зъби ние от Babytow.bg ще спомогнем детските зъбки да останат здрави , а миенето им да е като забавна игра.

Ако Комплект за почистване на бебешки зъбки BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Четки и пасти за зъби. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.