Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Комплект за новородено PP Philips Avent Classic+ | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Комплект за новородено PP Philips Avent Classic+

Продукт №: BT02691

Филипс Авент комплект за новородено PP Класик A0 534

63.00лв.

63.00
Количество

В комплект за новородено PP Philips Avent Classic+ ще откриете всичко, от което се нуждаете за първите грижи на Вашето мъниче.  Шишетата имат двойна анти-коликова система и е клинично доказано, че значително намалява коликите. Бибероните имат уникална клапа за лесно засукване,която се огъва в ритъма, с който се храни бебето.

  • Комплектът съдържа:
  • 2 шишета 125 мл. PP Classic+
  • 2 шишета 260 мл. PP Classic+
  • 2 биберона с 1 дупка 0м+
  • 2 биберона с 2 дупки 1м+
  • Четка за измиване, специално пригодена да достига до всички краища на шишето и биберона
  • Залъгалка за новородено 0м+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Бебешки шишета Вижте всички 12 продукта

С появата на бебето Ви трябва да си набавите различни неща нужни за отглеждането му. Едно от тях е бебешкото шише с което да давате вода, сок или да храните вашето съкровище когато спрете да кърмите. В зависимост от това дали кърмите или не ще ви е нужен различен брой шишета, но може да започнете с едно голямо и едно малко шише. При избора на шише се налага да решите от какъв материал да е направено и каква вместимост да има.

Стъклените шишета са най-безвредните и подходящи за бебета, но са по-трудно преносими и са чупливи.  Пластмасовите шишета са леки и удобни, но при тях е важно да ги сменяте на 3-4 месеца, за да нямате притеснения за една от известните им съставки - бисфенол А. 

Ако Комплект за новородено PP Philips Avent Classic+ който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Бебешки шишета. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.