Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Комплект за новородено Philips Avent Natural | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Комплект за новородено Philips Avent Natural

Продукт №: BT01075

Бебешки комплект с шишета Natural

73.00лв.

73.00
Количество

Комплект за новородено Philips Avent Natural  е подходящ от раждането на бебето. В този удобен комплект са включени 2 броя шишета 125ml Natural с биберони 0м+, 2 броя шишета 260 ml Natural с биберони 1м+, залъгалка за новородено и четка за почистване на шишета. Новият дизайн на шишетата Natural осигурява по-естествено хранене и улеснява комбинирането на кърмене и хранене с шише.

 • комплект за новородено Natural
 • естествено засукване, благодарение на широкия биберон, имитиращ формата на гърдата
 • благодарение на широкия биберон, имитиращ формата на гърдата, комбинирането на кърмене и хранене с шише е по-лесно
 • иновативната двойна анти-колик клапа намалява вероятността за колики, като отвежда въздуха в шишето, вместо в коремчето на бебето
 • ергономична форма за максимален комфорт
 • благодарение на уникалната си форма, шишето е удобно за хващане във всяко положение, дори за малките ръчички на бебето
 • класическа залъгалка за новородено
 • извита четка за почистване
 • извитата форма на четката и специалния край на удобната дръжка са подходящи за почистване на шишета и биберони за хранене
 • продуктите не съдържат BPA (Бисфенол-А)
 • шишетата Natural са направени от материала полипропилен, който не съдържа Бисфенол-А 

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Бебешки шишета Вижте всички 12 продукта

С появата на бебето Ви трябва да си набавите различни неща нужни за отглеждането му. Едно от тях е бебешкото шише с което да давате вода, сок или да храните вашето съкровище когато спрете да кърмите. В зависимост от това дали кърмите или не ще ви е нужен различен брой шишета, но може да започнете с едно голямо и едно малко шише. При избора на шише се налага да решите от какъв материал да е направено и каква вместимост да има.

Стъклените шишета са най-безвредните и подходящи за бебета, но са по-трудно преносими и са чупливи.  Пластмасовите шишета са леки и удобни, но при тях е важно да ги сменяте на 3-4 месеца, за да нямате притеснения за една от известните им съставки - бисфенол А. 

Ако Комплект за новородено Philips Avent Natural който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Бебешки шишета. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Philips Avent

Подобни на Бебешки шишета

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.