Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Комплект шишета за хранене Tommee Tippee Anti Colic 260 мл 2 бр | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Комплект шишета за хранене Tommee Tippee Anti Colic 260 мл 2 бр

Продукт №: BT00628

Бебешки шишета за хранене 2 бр Анти Колик TT-422

27.90лв.

27.90
Количество
Комплект шишета за хранене Tommee Tippee Anti Colic 260 мл 2 бросигурява на бебето хранене без паузи. Преди всяко хранене проверете температурата посредством тръбичката, ако тя се оцвети в розово това означава, че млякото е затоплено повече от препоръчаните 37 градуса. Шишето не позволява образуването на въздушни балончета по време на хранене. Подходящо за новородени бебета.
  • шише за хранене Anti Colic
  • 2 бр в комплекта 
  • вместимост 260 мл
  • има тръбичка, която показва дали температурата на млякото е подходящо за хранене
  • предотвратява образуването на въздушни балончета по време на хранене
  • подходящо за бебета 0+ месеца
  • не съдържа Бисфенол А

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Бебешки шишета Вижте всички 12 продукта

С появата на бебето Ви трябва да си набавите различни неща нужни за отглеждането му. Едно от тях е бебешкото шише с което да давате вода, сок или да храните вашето съкровище когато спрете да кърмите. В зависимост от това дали кърмите или не ще ви е нужен различен брой шишета, но може да започнете с едно голямо и едно малко шише. При избора на шише се налага да решите от какъв материал да е направено и каква вместимост да има.

Стъклените шишета са най-безвредните и подходящи за бебета, но са по-трудно преносими и са чупливи.  Пластмасовите шишета са леки и удобни, но при тях е важно да ги сменяте на 3-4 месеца, за да нямате притеснения за една от известните им съставки - бисфенол А. 

Ако Комплект шишета за хранене Tommee Tippee Anti Colic 260 мл 2 бр който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Бебешки шишета. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.