Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Как се възпитават момчета | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Как се възпитават момчета

Продукт №: BT01623

Colibri Стив Бидълф Как се възпитават момчета

12.00лв.

12.00
Количество

Как се възпитават момчета - Защо момчетата са различни и как да им помогнем да израстнат, като щастливи и уравновесени мъже.

Английският семеен терапевт Стив Бидълф призовава в този нашумял бестселър "Как се възпитават момчета" към по-съсредоточено внимание и много отзивчивост при отглеждането на момчетата. Той се позовава на специфични рисови фактори, свързани с пола, като по-висок процент на проблемите с ученето, склонноста към насилие и опасност от самоубийства, за да начертае родителски стратегии при възпитанието на бъдещите мъже. Бидълф разиграва три ясно очертани етапа в израстването на момчетата: от раждането до 6 годишна възраст, после от 6 до 14 години и от 14 години до зрялост. Той дава конкретни препоръки отделно за майките и за бащите, настоява момчетата да не постъпват в ясли и детски градини, преди да са навършили три години, препоръчва да се отложи тръгването на училище с една година, за да успеят децата по-добре да развият двигателните си способности, вниква в психологическите проблеми на момчетата, като обяснява ролята на тестостерона в личностното им изграждане, набляга на значението на сексуалното възпитание.

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.270 кг
  • Страници: 240
  • Превод: Василена Доткова
  • Автор: Стив Бидълф

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Как се възпитават момчета който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.