Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Как да приучим децата си към дисциплина | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Как да приучим децата си към дисциплина

Продукт №: BT01625

Colibri Фрицхю Додсън Как да приучим децата си към дисциплина

10.00лв.

10.00
Количество

Как да приучим децата си към дисциплина - в книгата "Как да приучим децата си към дисциплина" Д-р Додсън предлага двайсет стратегии или техники, основани преди всичко на отношенията на обич и доверие, които установяваме с децата си още от бебешката им възраст. Родителите ще научат как да възнаграждават желателното поведение и да не насърчават нежелателното, какво е "обратна връзка" и "излизане от играта", кога и как да сключи "договор" с детето си и да свикаме "семеен съвет". Специални глави са отделени на самотните родители - неженени, овдовели или разведени, както и за семейства с доведени или заварени деца. Авторът разглежда дисциплинирането на детето в зависимост от етапа в развитието му - от ранно детство до двайсет и една годишна възраст, като целта на книгата му е да ни научи как да възпитаваме деца, добре пригодени към живота на зрели хора и способни на самодисциплината, която ще им осигури успех и щастие.

Ето какво казва и самият той:

"Девизът на тази книга е следният: "Винаги има повече от един начин да постигнем целите си"Измежду различните стратегии Вие ще можете да изберете онази, която най-добре подхожда на детето Ви. Не забравяйте, че всяко дете е единствено по рода си, че представлява уникална комбинация от гени и притежава биологичен темперамент, различен от всички останали. Точно заради вродения си биологичен темперамент, децата се отглеждат лесно или трудно. Методите, подходящи за лесно дете, не вършат работа при трудното дете. Вашата задача е да откриете задоволителна комбинация от различни методи."

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.240 кг
  • Страници: 300
  • Превод: Росица Ташева
  • Автор: Д-р Фрицхю Додсън

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Как да приучим децата си към дисциплина който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.