Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Инхалатор Philips Avent тюленчето Сами | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Инхалатор Philips Avent тюленчето Сами

Продукт №: BT00930

Детски компресорен инхалатор тюленчето Сами

180.00лв.

180.00
Количество

Инхалатор Philips Avent тюленчето Сами  комбинира детски, приветлив дизайн с високо ефективен разпръсквател SideStream. Инхалаторът осигурява бързо лечение за деца и улеснява прилагането на аерозолна терапия. Предпочитан от децата, техните родители и педиатрите. Уредът е предназначен да се справя с необходимостта от прилагането на чести процедури в болницата и е надежден и стабилен избор за лечение вкъщи. Инхалаторът използва технологията Вентури, която осъществява допълнителен въздушен поток, освен този на компресора, в резултат на което медикаментите се приемат по-бързо и лечението е по-краткотрайно. Сами работи с детската маска Костенурката Тъкър. Тя е изработена от мек и гъвкав материал и приляга добре към лицето за удобство на детето. Маската има отвори, които отклоняват потока на разпръсквания медикамент далеч от очите, като намаляват нежеланото отлагане.

  • инхалатор тюленчето Сами
  • приветлив дизайн за деца
  • включена е маска за деца с образа на Костенурката Тъкър – дизайнът на маската предотвратява попадането на аерозол около и в очите
  • разпръсквател за многократна употреба SideStream
  • партньорство с доказаната технология SideStream – бързо и ефикасно прилагане на лекарствените препарати; активни вентури, които ускоряват допълнително въздушния  поток произведен от компресора – бързи процедури
  • надежден дизайн за честа употреба в болницата и вкъщи
  • вградена система за термална безопасност – постоянна работа без необходимост от изключване за охлаждане 

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Инхалатори Вижте всички 1 продукта

Уредът за инхалации благоприятства приемането на различни видове лекарства от детето и лекува ефективно заболявания на горните и долните дихателни пътища (нос, гърло, бронхи, бели дробове).Те са компактни и лесни за пренасяне и употреба.  Осигуряват подходящо третиране на астма , хронични бронхити и респираторни смучения. Инхалаторите са снабдени с маска. Тя е изработена от мек и гъвкав материал и приляга добре към лицето за удобство на детето. Маската има отвори, които отклоняват потока на разпръсквания медикамент далеч от очите, като намаляват нежеланото отлагане.

Ако Инхалатор Philips Avent тюленчето Сами който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Инхалатори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.