Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Играчка за количка Платноходка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Играчка за количка Платноходка BabyOno

Продукт №: BT01776

Бейби Уно Играчка за количка Платноходка

24.90лв.

24.90
Количество

Играчка за количка Платноходка BabyOno - тази страхотна мека играчка за количка Платноходка на полската марка BabyOno ще впечатли Вашето малко детенце с пъстрите си цветове и забавни форми. Платноходката BabyOno разполага с успокояващ звук на румолящо поточе и вибрация. С играчката за количка Платноходка BabyOno Вашето малко бебче ще се забавлява донасита часове наред.

  • Мека играчка с успокояващ звук на румолящо поточе и вибрация
  • Пъстри цветове и забавни форми
  • Гризалка за успокояване на венците при никненето на първите зъбки
  • Размери на платноходката: 27 см
  • Размери на платноходката със закачалката: 37 см
  • Тегло: 0.200 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Играчка за количка Платноходка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.