Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Играчка за количка Коте BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Играчка за количка Коте BabyOno

Продукт №: BT01747

Бейби Уно Играчка за количка Смеещо се коте

28.90лв.

28.90
Количество

Играчка за количка Коте BabyOno - тази изключително сладичка и симпатичка играчка за количка коте на полската марка BabyOno е верен приятел в игрите на Вашето малко съкровище. Котето BabyOno предизвиква интереса на детето, като по този начин то се учи да фокусира вниманието си. Играта с плюшената играчка за количка Коте BabyOno помага на мъничетата да развиват въображението си, координацията очи-ръце, както и да се научат да разпознават форми, силуети и цветове.

  • Развива координацията очи-ръце
  • Предизвиква интерес, за да съсредоточи вниманието
  • Детето се научава да разпознава форми, силуети и цветове
  • Развива въображението
  • Котето е смеещо се, вибрира при издърпване
  • Размери на котето: 26 см
  • Размери на котето с щипката: 37 см
  • Тегло: 0.200 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Играчка за количка Коте BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.