Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Играчка за количка и столче за кола Мече BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Играчка за количка и столче за кола Мече BabyOno

Продукт №: BT01774

Бейби Уно Играчка за количка и столче за кола Мече

21.90лв.

21.90
Количество

Играчка за количка и столче за кола Мече BabyOno - тази изключително сладичка и мекичка бебешка играчка мечка на полската марка BabyOno ще осигури на Вашето малко детенце часове на весели игри и занимания. Мечето BabyOno привлича интереса на бебето, като по този начин то се учи да фокусира вниманието си. 

  • Развива координацията очи-ръце
  • Позволява на бебето да практикува захват на ръката
  • Привлича интереса на бебето и фокусира вниманието му
  • Размери на мечето: 22 см
  • Размери на мечето със закачалката: 33 см
  • Тегло: 0.200 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Играчка за количка и столче за кола Мече BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.