Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Ергономична бебешка лъжичка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno

Продукт №: BT01810

Бейби Уно Ергономична бебешка лъжичка

3.60лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01810AA

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Червена

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Червена Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Червена
0.1 кг. 3.60 лв.
BT01810AC

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Синя

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Синя Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Синя
0.1 кг. 3.60 лв.
BT01810AD

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Зелена

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Зелена Ергономична бебешка лъжичка BabyOno Зелена
0.1 кг. 3.60 лв.

Ергономична бебешка лъжичка BabyOno - ергономичната бебешка лъжичка на полската марка BabyOno е изработена изцяло от безопасни материали, които не съдържат ВРА и Бисфенол А. Бебешката лъжичка е подходяща за деца над 6 месечна възраст. Лъжичката BabyOno разполага с ергономична дръжка, която се адаптира идеално към малките детски ръчички. Нейният мек силиконов накрайник е идеален за първите хапки на бебето и не дразни межните му венци.

  • Ергономична дръжка
  • Мек силиконов накрайник, идеален за първите бебешки хапки
  • Не дразни чувствителните бебешки венци
  • Изработена от безопасни материали
  • Не съдържа ВРА и Бисфенол А
  • Препоръчителна възраст: 6 месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Съдове и прибори за хранене Вижте всички 41 продукта

Приборите и съдовете за хранене на малките деца правят масата ни шарена и пълна с картинки на зайчета, пчелички, котета, колички, принцеси и какво ли още не. Ако искате вашето бебе да се научи да има подходящите обноски на масата още от малко би трябвало да му вземете комплект прибори за деца.  Детските комплекти за хранене са с пластмасови дръжки и са подходящи за деца от шест месеца нагоре, защото са удобни и лесни за самостоятелна употреба. Някои от тях имат неплъзгаща се основа, която предотвратява разливането. Други имат термо функция, която запазва по-дълго храната топла. 

Ако Ергономична бебешка лъжичка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Съдове и прибори за хранене. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.