Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електронна везна BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електронна везна BabyOno

Продукт №: BT01815

Бейби Уно Елеронна везна

129.00лв.

129.00
Количество

Електронна везна BabyOno - електронната везна на полската марка BabyOno е предназначена да контролира теглото на детето и развитието на Вашето бебе от самото му раждане. Особено препоръчително е в ранна детска възраст и при недоносени бебета, когато теглото на бебето е много важен показател за неговото развитие. Електронната везна BabyOno е лесна за използване, точна и надеждна, тя осигурява високо качество на комфорт и сигурност при притеглянето. С електронната везна има възможност бебето да се измери в легнало и седнало положение.

Характеристики:

  • Точност на измерването
  • Стабилна конструкция
  • Памет за последното измерване
  • Индикаор за батерията
  • Минимално тегло - 0.05 кг
  • Максимален товар за първата платформа за новородени до 20 кг
  • Максимален товар на втората платформа до 50 кг

Комплектът съдържа:

  • Електронна везна
  • Табла за претегляне на бебета
  • Табла за претегляне на деца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Везни и кантари Вижте всички 3 продукта

След  раждането на бебето е много важно да се следи неговият ръст, развитието и теглото му. Един от най-важните показатели е точно постепенното увеличение на теглото, което говори за това, че бебето е здраво. Освен , че мерят с изключитела точност съвременните везни и кантари служат да се определи и динамиката на ръстта на детето .

Ако Електронна везна BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Везни и кантари. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.