Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електронен термометър BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електронен термометър BabyOno

Продукт №: BT01717

Бейби Уно Електронен термометър

9.90лв.

9.90
Количество

Електронен термометър BabyOno - електронният термометър с мек връх на марката BabyOno осигурява лесно и точно измерване на температурата на Вашето малко дете. За Ваше удобство резултатър от измерването се показва на LCD дисплей със звуков сигнал. Когато термометъра BabyOno не се използва 10 минути, той автоматично се изключва.

  • Електронен термометър с мек връх
  • Резултатът от измерването се показва на LCD дисплей със звуков сигнал
  • Когато не се изполлзва след 10 минути автоматично се изключва
  • Прецизно измерване с точност +/- 0.1 градуса С
  • Функция памет на последното измерване
  • Обхват на измерване от 32 до 42.9 градуса С
  • Батерии: 1 бр. LR41 - включена в комплекта
  • Тегло: 0.100 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Термометри Вижте всички 8 продукта

Термометърът е уред, без които е немислимо да отглеждате своето дете. Бебешките термометри от Babytown.bg  са сигурни с пъстри цветове и забавни за бебето елементи и имат лесна за разчитане скала.  Ние предлагаме изобилие от различни видове термометри -електронни,инфречервени , контактни безконтактни и всеки си има свеото предназначение  и предимства.

Ако Електронен термометър BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Термометри. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.