Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електрически стерилизатор Philips Avent 4 в 1 | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електрически стерилизатор Philips Avent 4 в 1

Продукт №: BT01008

Електрически парен стерилизатор

199.00лв.

199.00
Количество

Електрически стерилизатор Philips Avent 4 в 1 е проектиран да направи стерилизирането възможно най-лесно. Стерилизаторът "4 в 1" има кошница за съдомиялна машина за лесно предварително почистване, както и съвременен дисплей, който ви държи в течение на процеса. Благодарение на своя регулируем размер, този стерилизатор Philips AVENT "4 в 1" побира идеално всичко, което искате да стерилизирате, и заема възможно най-малко място в кухнята ви. Функционалността "4 в 1" ви дава: 1) конфигурация с малък размер за стерилизиране на биберони; 2) конфигурация със среден размер за стерилизиране на няколко бутилки, чинийки, ножчета и вилички за малки деца; 3) конфигурация с голям размер за стерилизиране на максималното съдържание от 6 бутилки; 4) кошница за съдомиялна машина за лесно предварително почистване на бебешките бутилки и аксесоари. Съвременият дисплей ви държи в течение на цикъла на стерилизиране и ви информира, когато бутилките са се охладили. Стерилизаторът е проектиран така, че да побира бутилки както с широк, така и с тесен отвор, както и различни гръдни помпи и аксесоари. Това ви дава свободата да изберете бутилки и аксесоари, най-подходящи за вас и вашето бебе. При пълен капацитет стерилизаторът побира 6 бутилки Philips AVENT от 11 унции/330 мл. Вашите бутилки и аксесоари ще бъдат стерилизирани само за 6 минути. След приключване на стерилизирането уредът се изключва автоматично, гарантирайки допълнителна безопасност и по-ниска консумация на енергия. С терилизирането защитава вашето бебе срещу особено вредните бактерии, докато имунната му система укрепне достатъчно. Стерилизаторите AVENT на Philips използват прилагания в болничните заведения метод на парово стерилизиране, който е бърз, лесен и ефикасен, и без използване на химикали. Съдържанието остава стерилно в продължение на 24 часа, ако не се отваря капакът.

 • електрически стерилизатор 4 в 1
 • регулируем размер
 • заема минимално пространство в кухнята, докато в същото време събира всички аксесоари, които трябва да стерилизирате, независимо дали са няколко дребни неща или множество
 • в конфигурация с малката кошница се стерилизират залъгалки
 • в конфигурация с по-голямата кошница се стерилизират помпи за кърма, бебешки съдове и прибори за хранене
 • в конфигурация с двете кошници могат да се стерилизират 6 шишета
 • с допълнителната кошница за миялна машина предварителното почистване на аксесоарите се улеснява още повече
 • в стерилизатора се събират шишета с тесни и широки гърла - до 6 шишета 330 мл, както и различни помпи за кърма и аксесоари
 • стерилизира се само за 6 минути (след началото на изпаряване на водата)
 • самоизключва се за допълнителна безопасност на уреда и пестене на енергия
 • процесът на стерилизация е толкова ефективен, че убива 99,9% от вредните микроби без участието на химикали
 • аксесоарите остават стерилни до 24 часа, ако не се отваря капака

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Стерилизатори Вижте всички 8 продукта

Бебешките стерилизатори представляват контейнери, в които могат да се подредят шишета, биберони, залъгалки и дори помпа за кърма, и само за няколко минутки те вече са готови за безопасна употреба. Стерилизаторите могат да бъдат електрически и такива за микровълнова фурна. При електрическите се извършва топлинна стерилизация чрез техен собствен нагревател. Сипва се малко вода в стерелизатора, която се превръща в пара и унищожава всички вредни микроорганизми средно за около 8 мин. При стерилизаторите за микровълнова фурна също се слага малко количество вода, бебешките принадлежности се подреждат вътре и в зависимост от мощността на фурната, за около 2 до 6 минути, всичко е стерилизарано. В тази категория ще намерите голямо разнообразие от стерилизатори и стерилизиращи кутии за всички видове бебешки съдове!Изработени  от висококачествен, издържлив на топлина материал.

Ако Електрически стерилизатор Philips Avent 4 в 1 който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Стерилизатори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.