Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електрически нагревател 2в1 BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електрически нагревател 2в1 BabyOno

Продукт №: BT01807

Бейби Уно Електрически нагревател 2в1

83.90лв.

83.90
Количество

Електрически нагревател 2в1 BabyOno - електрическия нагревател 2в1 на марката BabyOno е страхотно съчетание от нагревател за шишета и стерилизатор събрани в едно. Като стерилизатор уредът може да стерилизира малки части от бутилки, биберони, гризалки и други. Електрическият нагревател BabyOno разполага с широк спектър от температурни настройки, за прецизно стопляне на храната в бутилки или буркани, като запазва хранителната й стойност. Нагревателя за шишета BabyOno е изработен от трайни и безопасни за здравето материали, подходящ за всички модели бутилки и буркани. 

Технически данни:

  • Температирен диапазон от 36 до 100 градуса
  • Нагревател отделение: 10 х 8.5 см
  • Функция за поддържане на постоянна температура
  • LED дисплей
  • Защита от прегряване
  • Автоматично изключване, когато водата се изпарява
  • Енергоспестяваща технология
  • Тегло: 1.000 кг

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Уреди за затопляне на храна Вижте всички 14 продукта

През първите седмици и месеци от развитието на Вашето бебе нуждите му се променят много бързо, затова и промените в ритъма на хранене са много големи . За да можете да осигурите на Вашето слънчице приятна и вкусна храна  на помощ Ви идват уредите за затопляне на храна .
С уредите  затоплянето на бебешка храна става лесно, бързо и безопасно.Има различни модели и марки, които можете да разгледате в тази категория. Някой от тях  автоматично изчисляват времето за затопляне.

Ако Електрически нагревател 2в1 BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Уреди за затопляне на храна. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.