Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електрическа помпа за кърма Tommee Tippee | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електрическа помпа за кърма Tommee Tippee

Продукт №: BT00633

Електрическа помпа за изцеждане на кърма TT- 42301871

199.00лв.

199.00
Количество

Електрическа помпа за кърма Tommee Tippee помага на майките да удължат периода на кърмене. Позволява съчетание на два типа хранене: кърмене и от бутилка и позволява на татковците активно да се включат в дейностите по отглеждане на бебето. Помпата е с прост и изчистен дизайн, който я прави лесна за почистване и стерилизиране. Същевременно помпата е безшумна при работа, лека и компактна, лесна за пренасяне. Настройките включват четири степени на засмукване: леко, ниско, средно и високо. Препоръчва се стартиране от най-ниското ниво, за да се стимулира потока на кърмата и впоследствие увеличаване. Помпата има специална система, която предотвратява обратния поток. 

  • eлектрическа помпа за кърма
  • два типа хранене: кърмене и от бутилка и позволява на татковците активно да се включат в дейностите по отглеждане на бебето
  • изчистен дизайн
  • безшумна при работа, лека и компактна
  • в комплект с шише 150 ml и две съдинки за съхранени на млякото (не е съвместима с шишетата на други марки)
  • има специален силиконови подложки за гърди, които осигуряват максимален комфорт на майката
  • продуктът не съдържа Бисфенол А
  • комплектът съдържа кутия за стерилизиране в микровълнова, която работи само с вода

 


Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Помпи за кърма Вижте всички 11 продукта

По принцип помпата за кърма  е постоянен спътник при кърмене. За да се стимулира образуването на кърма е необходимо цялото произведено количество да се отделя при или след храненето на бебето. Това не винаги е възможно, първоначално заради липсата на умения и сили новороденото да сучи, по-късно заради моментното желание на пеленачето за по-малко храна.Останалото след кърменето мляко трябва да се отделя. Това ще предотврати втвърдяване на гърдите, в по-лошия случай развитие на мастит, и по-слабата лактогенеза за следващото хранене заради останалото мляко.

Ако Електрическа помпа за кърма Tommee Tippee който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Помпи за кърма. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.