Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електрическа помпа за кърма Philips Avent Comfort | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електрическа помпа за кърма Philips Avent Comfort

Продукт №: BT00991

Единична електрическа помпа за изцеждане

267.00лв.

267.00
Количество

Електрическа помпа за кърма Philips Avent Comfort  има уникален дизайн, благодарение на който кърмата тече директно в бутилката, дори когато седите в http://www.babytown.bg/dupl15xadmincpbab/store/products/editProduct/id/666#съвсем изправено положение. Това означава, че можете да седите по-удобно, докато изцеждате – не се налага да се навеждате напред, за да сте сигурна, че кърhttp://www.babytown.bg/dupl15xadmincpbab/store/products/editProduct/id/666#http://www.babytown.bg/dupl15xadmincpbab/store/products/editProduct/id/666#матhttp://www.babytown.bg/dupl15xadmincpbab/store/products/editProduct/id/666#а ще влезе в бутилката. Когато включите помпата, тя се включва автоматично в режим на нежно стимулиране, който стимулира потичането на кърма. След това избирате една от трите настройки за изцеждане, с която се чувствате най-комфортно. Нашата възглавничка за масаж има нова, кадифено мека текстура, която оставя върху кожата усещане за топлина и комфортно и нежно стимулира потичането на кърма. Докато изцеждате, тя нежно имитира сученето на бебето, което естествено стимулира потока кърма, и има клинично доказана ефективност. Меката възглавничка за масаж е създадена да пасва комфортно на повечето майки. Но има и по-широка възглавничка, която се предлага отделно, ако ви е необходима (предлагането може да зависи от страната). Широкият биберон с формата на гърда помага за естествено засмукване, подобно на това при кърменето, и улеснява бебето, когато комбинирате кърмене и хранене от бутилка. Почистването е лесно, благодарение на малкия брой разглобяеми части. Кърмата никога не влиза в контакт с тръбичката и основата. Всички части, с изключение на електрическите, са подходящи за съдомиялна машина. 

 • електрическа помпа за кърма Comfort
 • уникален дизайн
 • лесна за употреба само с натискане на един бутон
 • лесно и интуитивно сглобяване
 • компактен и лек дизайн

Комплектът включва:

 • тяло на помпата за кърма: 1 бр
 • основа с тръбичка: 1 бр
 • възглавничка със стандартен размер: 1 бр
 • бутилка за естествено хранене 125 мл/4 унции: 1 бр
 • сръхмек биберон за новородени: 1 бр
 • капак за пътуване: 1 бр
 • уплътнителен диск за съхранение на кърма: 1 бр
 • тампони за гърди, мострен пакет: 2 (2 дневни и 2 нощни тампона) бр
 • резервна диафрагма: 1 бр 

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Помпи за кърма Вижте всички 11 продукта

По принцип помпата за кърма  е постоянен спътник при кърмене. За да се стимулира образуването на кърма е необходимо цялото произведено количество да се отделя при или след храненето на бебето. Това не винаги е възможно, първоначално заради липсата на умения и сили новороденото да сучи, по-късно заради моментното желание на пеленачето за по-малко храна.Останалото след кърменето мляко трябва да се отделя. Това ще предотврати втвърдяване на гърдите, в по-лошия случай развитие на мастит, и по-слабата лактогенеза за следващото хранене заради останалото мляко.

Ако Електрическа помпа за кърма Philips Avent Comfort който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Помпи за кърма. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.