Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Електрическа помпа за кърма Nuvita | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Електрическа помпа за кърма Nuvita

Продукт №: BT01253

Помпа за изцеждане на кърма електрическа

149.90лв.

149.90
Количество

Електрическа помпа за кърма Nuvita e подходяща за ежедневна употреба. Практичен модел, който Ви позволява да изцеждате млякото лесно с максимален комфорт за майките. Перфектно симулира сученето на новороденото, помагайки на млякото да тече естествено. Има 3 нива на интензивност на аспирацията (ниско, средно и високо). Има 3 нива на скоростта на всмукване, за да изберете най-подходящият ритъм (експресно, естествено и деликатно).

  • електрическа помпа за кърма
  • подходяща за ежедневна употреба
  • 3 нива на интензивност на аспирацията (ниско, средно и високо)
  • 3 нива на скоростта на всмукване
  • без BPA - без бисфенол

В комплекта:

  • 2 шишета за хранене
  • 1 цица
  • 1 адаптер за големи шишета

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Nuvita Вижте всички 12 продукта

Италианската марка Nuvita е вдъхновена от изключителните емоции на съвременните майки и татковци, породени от любовта към техните деца. Nuvita предлага полезни продукти за облекчаване и решаване на ежедневните нужди в отглеждането на децата, подобряване на здравето и качеството на живот на новите семейства. Продуктите Nuvita имат за задача да са в помощ на бременните и до 3-годишна възраст на детето, като са съобразени с нуждите им в този период.

За Помпи за кърма Вижте всички 11 продукта

По принцип помпата за кърма  е постоянен спътник при кърмене. За да се стимулира образуването на кърма е необходимо цялото произведено количество да се отделя при или след храненето на бебето. Това не винаги е възможно, първоначално заради липсата на умения и сили новороденото да сучи, по-късно заради моментното желание на пеленачето за по-малко храна.Останалото след кърменето мляко трябва да се отделя. Това ще предотврати втвърдяване на гърдите, в по-лошия случай развитие на мастит, и по-слабата лактогенеза за следващото хранене заради останалото мляко.

Ако Електрическа помпа за кърма Nuvita който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Nuvita или Помпи за кърма. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.