Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Дъска сметало Pilsan | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Дъска сметало Pilsan

Продукт №: BT00913

Детска дъска със сметало Pilsan

114.00лв.

114.00
Количество

Дъска сметало Pilsan ще превърне Вашето дете в истински творец. С детската дъска то ще се забавлява истински. Тя  има две лица - от едната страна е табло за рисуване , а от другата има цветно забавно сметало. Има удобен плот за аксесоари. Това   е сигурен начин да привлечете вниманието на всяко дете. Ярките и пъстри цветове ще провокират интереса на децата. Кокетната визия се допълва от апликираните часовничета в двата горни ъгъла.

  • Дъска сметало Pilsan
  • Плот за рисуване
  • Цветно сметало
  • Удобен плот за аксесоари
  • Препоръчителна възраст: 3+ години
  • Размери 118/66/55 см
  • Размери на кашона 14,5/66,5/87 см

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Pilsan Вижте всички 66 продукта

Pilsan е турска  марка с традиция и качество.Тя е създадена в Турция през 1940 и предлага богат асортимент от детски играчки.Атрактивни и функционални, играчките на Pilsan се отличават със здравина и образователни качества. Стимулират творчеството и въображението на детето, подобряват двигателнита активност, интелектуалните способности - умения да се съчетават форми и цветове, развиване на паметта, позволяват интеграция на детето с връстниците му.

За Образователни играчки Вижте всички 26 продукта

Детските играчки в най-ранна възраст са важен елемент от възпитанието на малчуганите. Една от причините е, че благодарение на тях, децата, особено най-малките придобиват важни умения, които в по-късен етап ще се окажат много полезни, тъй като са база за развитие и усъвършенстване на уменията.

Ако Дъска сметало Pilsan който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Pilsan или Образователни играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.