Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Двустранна музикална играчка за креватче Tiny Love Grib Toy | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Двустранна музикална играчка за креватче Tiny Love Grib Toy

Продукт №: BT01565

Tiny Love Grib Toy двустрана музикална играчка за количка

79.00лв.

79.00
Количество

Двустранна музикална играчка за креватче Tiny Love Grib Toy - двустранната музикална играчка за креватче Grib Toy на марката Tiny Love е многофункционална за успокояване на бебето, за сън или игра в креватчето, както и самостоятелна игра за по-големи деца. Тя може да се поставя на повечето креватчета и кошари и е с множеството си активности: стимулира сетивата на бебето и подпомага развитието. Симпатичната музикална играчка за успокояване Tiny Love предлага два режима на работа: за поставяне отстрани на креватчето или над главата на бебето. Двустранната музикална играчка за креватче Tiny Love Grib Toy е победител в международното изложение в Кьолн, Германия  в категория "Иновации".

  • Въртяща се топка дрънкалка
  • Листо тип "повдигни и намери"
  • Музикална интерактивна подложка за потупване
  • Успокояваща музика с две нива на звука
  • Блещукащи светлинки
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tiny Love Вижте всички 17 продукта

Изборът на правилните подпомагащи развитието играчки е сред най-важните решения, които родителите трябва да вземат в началните етапи на взаимодействие на детето с околния свят. За да подпомогне този избор, Tiny Love създава интерактивни играчки, които възпитават уменията и карат детето да играе с удоволствие.Фирмата добре и в детайли познава пазара във всеки момент, като постоянно се консултира и работи с психолози, експерти в детското развитие, специалисти по качеството и групи от родители.

За Играчки за креватче Вижте всички 7 продукта

Ярките цветове,веселите мелодии и разнообразните материали, от които са направени играчките за кошара развиват уменията  на Вашето дете. Подходящи са  за развитието на аудио-визуалните умения на новороденото. Приятните и  нежни  мелодиище помогнат  на малкото бебе да заспи.

Ако Двустранна музикална играчка за креватче Tiny Love Grib Toy който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tiny Love или Играчки за креватче. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.