Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Думи, за да се родиш | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Думи, за да се родиш

Продукт №: BT01611

Colibri Мериам Сежер Думи, за да се родиш

15.00лв.

15.00
Количество

Думи, за да се родиш - В първите дни след раждането си, когато все още в "преддверието" на своя символичен живот, новороденото има нужда от думи. Думи, с които да му разкажете историята на неговите родители, на братята и сестрите му, както и неговата собствена история, която започва още със зачеването. Тези думи трябва да са произнесени от майката и бащата или, в случай че са възпрепятствани, от психоаналитика. Точно това прави Мериам Сежер, пренасяйки псохоаналитичното изслушване от кабинета в родилния дом.

"Думи, за да се родиш" е първата книга, която показва как "лечението чрез говорене" може да помогне на страдащи бебета и техните родители. Книгата е предназначена за психолози, медицински работници и други специалисти, интересуващи се от лечебната сила на речта, както и за родители, които искат да научат повече за своите деца и за навлизането им в един непознат за тях свят. Уникална книга и уникално начинание, предприето от Сежер със съдействието на професор Рене Фридман "бащата" на първото френско бебе в епруветка.

  • Меки корици
  • Размери: 13/20
  • Тегло: 0.280 кг
  • Страници: 248
  • Превод: Кристияна Мирчева
  • Автор: Мериам Сежер

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Colibri Вижте всички 25 продукта

Издателство Колибри е  българско издателство с многогодишна история, високи постижения и безупречна репутация.То е създадено през 1990 год. и през годините  се е утвърдило  със своя безкомпромисен професионализъм и отговорно отношение към клиента.Само тук в Babytown.bg ще можете да се насладите на качествените преводи , стилното оформление и ефектните корици на книгите от издателство Colibri.

За Полезна литература Вижте всички 25 продукта

Всеки млад  родител се сблъсква с много и различни въпроси. В тази категория Ви предлагаме полезна литература за бъдещи и настоящи майки. За да сте  сигурни, че информацията, която получавате е достоверна, освен от консултацията със специалист, Вие  бихте могли да се информираме за всичко, което Ви интересува от специализираните издания.

Ако Думи, за да се родиш който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Colibri или Полезна литература. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.