Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Диспенсер за сухо мляко Tommee Tippee | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Диспенсер за сухо мляко Tommee Tippee

Продукт №: BT00630

Дозатор за сухо мляко TT43136271

13.90лв.

13.90
Количество

Диспенсер за сухо мляко Tommee Tippee е идеален за пътуване или разходка. В него може да се съхранява сухо мляко в правилна доза за едно хранене, а в комплекта са включени 6 бр. които са достатъчни за дозиране на мляко за храненията през целия ден. Достатъчно е само да изсипете сухото мляко във вода с подходяща температура, когато се нуждаете от него. Този полезен аксесоар предотвратява риска от разсипване или разхищение на млякото, а в него то се съхранява безопасно, свежо и сухо. Компактната форма на диспенсърите ви позволява да ги носите навсякъде с вас, като прави ненужно пренасянето на големите и обемисти кутии със сухо мляко. 

  • диспенсер за сухо мляко 
  • може да съхранявате сухо мляко в необходимата доза
  • вместимост до 8 мерителни лъжици
  • има компактна форма, което Ви позволява да го носите навсякъде
  • опаковката съдържа 6 бр
  • изработен е от висококачествени материали, без съдържание на вредни за здравето вещества

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Бебешки шишета Вижте всички 12 продукта

С появата на бебето Ви трябва да си набавите различни неща нужни за отглеждането му. Едно от тях е бебешкото шише с което да давате вода, сок или да храните вашето съкровище когато спрете да кърмите. В зависимост от това дали кърмите или не ще ви е нужен различен брой шишета, но може да започнете с едно голямо и едно малко шише. При избора на шише се налага да решите от какъв материал да е направено и каква вместимост да има.

Стъклените шишета са най-безвредните и подходящи за бебета, но са по-трудно преносими и са чупливи.  Пластмасовите шишета са леки и удобни, но при тях е важно да ги сменяте на 3-4 месеца, за да нямате притеснения за една от известните им съставки - бисфенол А. 

Ако Диспенсер за сухо мляко Tommee Tippee който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Бебешки шишета. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.