Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Дигитален бебефон Tommee Tippee Dect със сензор за движение | Цена

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Дигитален бебефон Tommee Tippee Dect със сензор за движение

Продукт №: BT00662

Дигитален Dect бебефон със сензор за движение TT-44100271

289.00лв.

289.00
Количество

Дигитален бебефон Tommee Tippee Dect със сензор за движение използва усъвършенстваната безжична цифрова технология (DECT), която предлага мониторинг без смущения. Нещо повече, бебефонът има много стилен дизайн, който му донесе приз от Наградите Джуниър Дизайн за 2011 година. Управлението и използването на бебефона е много интуитивно и лесно. За друго основно предимство може да се посочи големия обхват от 300 метра, който ви дава възможност да се движите свободно във вашия дом, вила, двор и т.н. Ако все пак излезете от обхват, уредът има индикатор, който ще ви информира за това. Когато вашето бебе е неспокойно и не може да заспи, бебефонът на Tommee Tippee ви позволява да му говорите успокояващо като то чува гласа на родителите през основния модул, разположен в неговата стая. В зависимост от ситуацията може да регулирате силата на звука на гласа си. DECT бебефонът на Tommee Tippee ви осигурява и дигитален термометър в стаята на бебето както и нощна светлина, чиято интензивност може да регулирате. При смущения от други подобни уреди може да изберете нов честотен канал. Бебефонът се предлага и във вариант със сензорна подложка за движение. Тя алармира, ако не се регистрира движение или дишане от страна на бебето за период по-дълъг от 20 секунди. Предимствата на DECT бебефон Tommee Tippee са: голям обхват от 300 м и индикатор за излизане от обхват; термометър за температурата в стаята; възможност да успокоите вашето бебе като му говорите; нощна светлина, чиято интензивност може да контролирате.

 • дигитален бебефон със сензор за движение
 • цифрова връзка без никакви смущения
 • автоматично избиране на каналите
 • температурата от стаята на бебето се показва върху двата дисплея
 • нежна нощна лампа, която може да са контролира от родителската част
 • обхват до 300 метра с индикатор за качеството на връзката
 • индивидуално регулиране на нивото на звука
 • звукова функция за откриване на родителската част
 • презареждаща се родителска станция с щипка за колан за по-голямо удобство
 • захранване на ток и на батерии
 • двустранна връзка между двете станции, за да можете да успокоите бебето от разстояние
 • светлинни индикатори за нивото на шума
 • LCD дисплей и на двете устройства
 • с уникалния сензор за движение, този бебефон алармира, когато не е отчетено движение за повече от 20 секунди

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (1)

 • avatar
  Оценка: 5
  Функционален и много удобен
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Бебефони Вижте всички 16 продукта

Когато бебето спи в другата стаята, родителите са по-спокойни, ако могат да чуят кога то се събужда, плаче или е неспокойно в съня си. Всеки бебефон се състои от две части - предавател, който се намира в стаята на бебето и улавя звука оттам, и приемник (т.нар. родителско устройство), който предава уловения сигнал.

 

Ако Дигитален бебефон Tommee Tippee Dect със сензор за движение който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Бебефони. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.