Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Детско пиано с барабани Moni | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Детско пиано с барабани Moni

Продукт №: BT00802

Мултифункционално бебешко пиано с барабани Moni

21.00лв.

21.00
Количество

Детско пиано с барабани Moni е мултифункционална играчка подходяща за Вашето дете ако то е над 12 месечна възраст. То спомага за развитието на моториката на ръцете и развитието на зрителните и слуховите възприятия на детето. На пианото са разположени различни бутони, активиращи различни мелодии и звуци. При натискане на бутоните заблестяват светлини и зазвучават различни звуци. Детето Ви ще може да се наслади на барабанни звуци, животински имена и други весели мелодии.

  • Детско пиано с барабани Moni
  • Бутон за смяна на различни функции и мелодии
  • Бутон за светлини
  • Изработен от 100% безопасни материали
  • Играчката работи с батерии: 3 х 1,5V AA
  • Препоръчителна възраст: 12 +  месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Детско пиано с барабани Moni който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.