Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Детска тоалетна Reer | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Детска тоалетна Reer

Продукт №: BT01168

Тоалетна за деца в 3 цвята

34.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01168AA

Детска тоалетна Reer бяла

Детска тоалетна Reer бяла Детска тоалетна Reer бяла
0.0 кг. 34.90 лв.
BT01168AC

Детска тоалетна Reer розова

Детска тоалетна Reer  розова Детска тоалетна Reer  розова
0.0 кг. 34.90 лв.
BT01168AD

Детска тоалетна Reer синя

Детска тоалетна Reer синя Детска тоалетна Reer синя
0.0 кг. 34.90 лв.

Детска тоалетна Reer  улеснява свалянето на памперсите и изграждането на нови хигиенни навици. Тоалетната е с удобна и ергономична форма и осигурява оптималната височина за сядене. Приликата със стандартна тоалетна предразполага децата към подражание на възрастните. Горната част може да се сваля. Изработена е от лесен за почистване полипропилен.

  • детска тоалетна 
  • удобна и ергономична форма 
  • осигурява оптималната височина за седене на деца
  • приликата със стандартната тоалетна предразполага децата към подражаване на възрастните
  • горната част може да се сваля
  • изработена от лесен за почистване полипропилен
  • препоръчителна възраст: 12 м+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Гърнета и седалки Вижте всички 14 продукта

Преминаването от пелени към гърне е важен етап в развитието на всяко дете. Ето защо правилният избор на гърне е от голямо значение. Този избор е добре да е съобразен и с пола на бебето. Гърнетата с кръгла форма са по-подходящи за момичета, а за момчета се препоръчва леко издължени отпред. Гърнетата, които Ви предлагаме са   удобни  и ергономични , и осигуряват оптимална височина за седене на децата.

Ако Детска тоалетна Reer който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Гърнета и седалки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.