Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Детска музикална играчка Moni Тромпетче | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Детска музикална играчка Moni Тромпетче

Продукт №: BT00796

Бебешко тромпетче Moni

10.00лв.

10.00
Количество

Детска музикална играчка Moni Тромпетче е  цветна и привличаща вниманието на бебето играчка във формата на малък тромпет , която стимулира слуховите и зрителни възприятия на детето. Тя е идеална за първата музикална играчка на Вашето съкровище. На тромпетчето са разположени различни бутони. Бутон за смяна на режима позволява да зазвучат 4 различни мелодии една след друга като същевременно проблясват светлини. До, ре , ми - бутон - натиснете които и да е бутон и ще чуете съответните звуци съпроводени от светлини. Играчката е оборудвана и със свирка. Боите и суровините използвани за направата на този продукт са напълно безопастни за човешкото здраве.

  • Детска музикална играчка Moni Тромпетче
  • Стимулира слуховите и зрителни възприятия на детето
  • Бутон за смяна на режима
  • До, ре , ми - бутон
  • Светлини
  • 4 различни мелодии
  • Свирка
  • Подходящо за деца над 18 месеца

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Детска музикална играчка Moni Тромпетче който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.