Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Детска музикална играчка Moni Пеперуда | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Детска музикална играчка Moni Пеперуда

Продукт №: BT00795

Музикална играчка с прожекция Moni Пеперуда

18.00лв.

18.00
Количество

Детска музикална играчка Moni Пеперуда е многофункционална и забавна играчка , която ще забавлява детето Ви и ще осигури много приятни мигове както на него така и на Вас.  Чрез своите функции и форма играчката стимулира развитието на интелекта на детето, моториката на ръцете, разпознаването на различните форми и цветове. Играчката е оборудвана с няколко бутона. Калейдоскопът  активира продължителното въртене на различни прожектиращи насекоми. Въртящата  се топчица осигурява продължително въртене на различни мотиви, които се прожектират. При натискането на музикалния бутон   се активират различни мелодии, като проблясват и светлини, наподобяващи цветовете на дъгата. Играчката има и  музикален бутон "Jack Jack" при натикането на които се  активира  свирещ звук и мотиви, които се движат нагоре и надолу.Бутон за грамофон активира въртене на една от играчките, съпроводено с активиране на режима Охлювче. Играчкате е подходяща за деца над 18 месеца.

  • Детска музикална играчка Moni Пеперуда
  • Стимулира развитието на интелекта на детето
  • Подпомага разпознаването на различните форми и цветове
  • музикален бутон - при натискането му се активират различни мелодии
  • Светлини
  • Калейдоскоп - активира продължително въртене на различни прожектиращи насекоми
  • Въртяща се топчица - продължително въртене на различни мотиви
  • Препоръчителна възраст: 18 + месеца
  • Играчката работи с батерии 3 х 1,5V АА

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Детска музикална играчка Moni Пеперуда който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.