Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Детектор за дим Reer | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Детектор за дим Reer

Продукт №: BT01231

Детектор за дим

17.99лв.

17.99
Количество

Детектор за дим Reer  използва най-нова фотоелектрична технология и предупреждава за наличието и на минимални количества дим с много силен звуков сигнал. Монтажът е изключително лесен с включените в комплекта материали. Детекторът се захранва с батерия, която също е в комплекта. При засичане на дим предупреждава със звуков сигнал със сила 85 db, има и звуков сигнал при слаба батерия.

  • детектор за дим
  • лесен монтаж
  • захранва се с батерия
  • звуков сигнал при слаба батерия
  • материалите за монтаж и батерията са в комплекта

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Reer Вижте всички 60 продукта

Reer е популярна немска компания създадена през 1923 година от Робърт Реер. Компанията е специализирана в производството на висококачествени бебешки продукти, необходими и предпочитани от много родители по света. Бебефони, термометри, уреди за подгряване на храна и шишета и нощните лампи са само малка част от продуктите предлагани от популярната компания. Към днешна дата Reer се стреми постоянно да подобрява своите продукти и да създава нови такива, с помоща на които да направи ежедневието на децата възможно най-безопасно и удобно. Като водещ лидер в областта на производството на продукти осигуряващи безопасност на децата, Reer създава "умни" бебешки продукти, които носят по-голяма сигурност и удобство, както на мъничетата, така и на техните родители.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите всякакви продукти с марката Reer. Разгледайте нашите предложения за бебефони и детски стоки с марката Reer. 

За Уреди за безопасност Вижте всички 10 продукта

Ако Детектор за дим Reer който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Reer или Уреди за безопасност. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Reer

Подобни на Уреди за безопасност

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.