Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Цифров термометър Philips Avent за стая и баня | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Цифров термометър Philips Avent за стая и баня

Продукт №: BT00934

Бебешки термометър за баня и стая

39.00лв.

39.00
Количество

Цифров термометър Philips Avent за стая и баня е идеален за наблюдение на температурата в бебешката стая и при къпането на бебето. Този термометър е изключително удобен за употреба, тъй като малките бебета не могат да контролират собствената си температура и са много по-чувствителни към гореща вода, отколкото възрастният може да предположи. Проектиран и изпитан, като безопасна и забавна играчка за вана.

  • цифров термометър за стая и баня
  • подходящ за наблюдение на температурата в бебешката стая и при къпането на бебето
  • проектиран и изпитан, като безопасна и забавна играчка за вана
  • цифров дисплей

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Термометри Вижте всички 8 продукта

Термометърът е уред, без които е немислимо да отглеждате своето дете. Бебешките термометри от Babytown.bg  са сигурни с пъстри цветове и забавни за бебето елементи и имат лесна за разчитане скала.  Ние предлагаме изобилие от различни видове термометри -електронни,инфречервени , контактни безконтактни и всеки си има свеото предназначение  и предимства.

Ако Цифров термометър Philips Avent за стая и баня който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Термометри. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Подобни на Philips Avent

Подобни на Термометри

Сходни търсения

Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.