Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Чаши конструктор Playgro крокодил | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Чаши конструктор Playgro крокодил

Продукт №: BT00541

Плейгро кула от чаши крокодил PG - 0123

9.90лв.

9.90
Количество

Чаши конструктор Playgro крокодил е забавен конструктор от чаши с отвори, които се подреждат в различни варианти. Комплектът съдържа 8 ярко оцветени чаши, като всяка чаша е с различна форма, което позволява да се прибират една в друга. Елементите могат да се сглобяват или да се използват за игра самостоятелно. Подходящи са и за банята, в басейна или на плажа.  Играчката развива моторните умения на бебето, координацията око-ръка и когнитивното мислене, а ярките цветове насърчават визуалното възприятие.

  • чаши конструктор крокодил
  • може да се подреди в различни варианти
  • комплектът съдържа 8 бр ярко оцветени чаши
  • подходящи са за игра в банята, басейна или на плажа
  • развива моторните умения на бебето и визуалните възприятия
  • развива координацията око - ръка и когнитивното мислене
  • подходящи за деца над 6 месеца
  • размер на опаковката 17.50 x 13.50 x 11.00 см

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Playgro Вижте всички 32 продукта

Започвайки като скромен семеен бизнес през 1992 година  няколко години по-късно Playgro вече е компания, която всеки родител в Австралия познава. Добрите отзиви бързо се разпространяват и успяват да извоюват на компанията място номер 1 в производството на бебешки продукти в страната. Като водещ представител в класацията на производителите, Playgro разполага с дистрибуция в над 1200 специализирани магазини и големи търговски марки в Австралия.

За Конструктори Вижте всички 12 продукта

Детският конструктор е подходящ за най- малките,  защото частите му са големи и удобни за хващане и няма опастност  ако детето налапа някоя част да се задави. Констукторът е креативен комплект , с които се създават различни истории  , развивайки едновременно въображението, сръчността , фината моторика и координацията между очите и ръцете.

Ако Чаши конструктор Playgro крокодил който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Playgro или Конструктори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.