Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Чаша със сламка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Чаша със сламка BabyOno

Продукт №: BT01805

Бейби Уно Чаша със сламка

9.50лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01805AA

Чаша със сламка BabyOno Розова

Чаша със сламка BabyOno Розова Чаша със сламка BabyOno Розова
0.3 кг. 9.50 лв.
BT01805AC

Чаша със сламка BabyOno Синя

Чаша със сламка BabyOno Синя Чаша със сламка BabyOno Синя
0.3 кг. 9.50 лв.

Чаша със сламка BabyOno - чашата със сламка на полската марка BabyOno е подходяща за дечица над 6 месечна възраст. Чашата BabyOno разполага с ергономични дръжки, адаптирани за малките ръчички на детето, както и клапан против разливане. Чашата със сламка BabyOno е изработена от безопасни материали, които не съдържат Бисфенол А.

  • Вместимост: 180 мл
  • С клапан против разливане
  • Ергономични дръжки, адаптирани за малките ръце на детето
  • Изработена от безопасни материали, които не съдържат Бисфенол А
  • Тегло: 0.280 кг
  • Препоръчителна възраст: 6 месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Съдове и прибори за хранене Вижте всички 41 продукта

Приборите и съдовете за хранене на малките деца правят масата ни шарена и пълна с картинки на зайчета, пчелички, котета, колички, принцеси и какво ли още не. Ако искате вашето бебе да се научи да има подходящите обноски на масата още от малко би трябвало да му вземете комплект прибори за деца.  Детските комплекти за хранене са с пластмасови дръжки и са подходящи за деца от шест месеца нагоре, защото са удобни и лесни за самостоятелна употреба. Някои от тях имат неплъзгаща се основа, която предотвратява разливането. Други имат термо функция, която запазва по-дълго храната топла. 

Ако Чаша със сламка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Съдове и прибори за хранене. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.