Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Биберон ANTI-COLIC+ | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Биберон ANTI-COLIC+

Продукт №: BT01917

Бебешки биберон Anti Colic Plus

10.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01917AA

Биберон ANTI-COLIC+ MEDIUM - 2 капки 3м+ (2бр./оп.)

Биберон ANTI-COLIC+ MEDIUM - 2 капки 3м+ (2бр./оп.) Биберон ANTI-COLIC+ MEDIUM - 2 капки 3м+ (2бр./оп.)
0.0 кг. 10.90 лв.
BT01917AC

Биберон ANTI-COLIC+ FAST - 3 капки 6м+ (2бр./оп.)

Биберон ANTI-COLIC+ FAST - 3 капки 6м+ (2бр./оп.) Биберон ANTI-COLIC+ FAST - 3 капки 6м+ (2бр./оп.)
0.0 кг. 10.90 лв.
Антиколик шишето Closer to Nature е разработено специално за оптимално отвеждане на въздуха по време на хранене през уникална система от тръбичка и клапа и форма на биберона за лесно засукване, които могат да намалят поемането на въздух и коликите. Тръбичката сменя цвета си – ако е синя, температурата е подходяща за хранене, а ако е розова – по-висока от 37°C.

Бибероните Anti-Colic Plus не са подходящи за употреба с Easi-Vent шишетата и обратно.

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Tommee Tippee Вижте всички 54 продукта

Tommeetippee е марка номер едно за продукти за бебета и малки деца във Великобритания и е една от най-бързо растящите на световния пазар марки, обичана от бебетата и препоръчвана от поколения родители.Тя е част от създадената във Великобритания Mayborn Group Limited Компанията продава един продукт на всеки три секунди във Великобритания, като повечето домакинства в Обединеното кралство с дете под двегодишна възраст притежават 15 Tommee Tippee продукта.Най- добре познати от продуктите им са шишетата Closer to Nature, но също така и серията бебефони, отговарящи на всички нужди за мониторинг на бебето.

За Биберони Вижте всички 5 продукта

В нашия магазин ще намерите богат избор от биберони както силиконови така и каучуови.В зависимост от потрбностите си ще трябва да избирате между такива за новородено и такива с променящ се приток. Важно е да знаете за доброто на Вашето дете ,че е необходимо те да се подменят на 3 до 4 месеца за да елеминирате опастостта от бактериални инфекции.

Ако Биберон ANTI-COLIC+ който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Tommee Tippee или Биберони. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.