Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Безконтактен термометър BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Безконтактен термометър BabyOno

Продукт №: BT01710

Бейби Уно Безконтактен термометър

95.00лв.

95.00
Количество

Безконтактен термометър BabyOno - Безконтактния термометър на полската марка BabyOno измерва температурата на детето без движения и стрес. Термометъра BabyOno отчита точен резултат само след 3 секунди, като при наличието на висока температура има звуков сигнал. Разстоянието на измерването е от 5 до 15 см от челото.

  • Измерва температурата на детето без движение и стрес
  • Разстоянието на измерването е от 5 до 15 см от челото
  • Точен резултат се отчита само за 3 секунди, като при наличие на висока температура има звуков сигнал
  • Термометърът има LCD дисплей и е лесен за използване
  • Работи с батерия 6LR61 9V, която е включена в комплекта
  • Има функция за запаметяване на последните 32 измервания
  • Тегло: 0.250 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Термометри Вижте всички 8 продукта

Термометърът е уред, без които е немислимо да отглеждате своето дете. Бебешките термометри от Babytown.bg  са сигурни с пъстри цветове и забавни за бебето елементи и имат лесна за разчитане скала.  Ние предлагаме изобилие от различни видове термометри -електронни,инфречервени , контактни безконтактни и всеки си има свеото предназначение  и предимства.

Ако Безконтактен термометър BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Термометри. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.