Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло

Продукт №: BT01088

Стъклено бебешко шише Natural

От 19.90лв. До 23.90лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01088AA

Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло 120 мл

Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло 120 мл Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло 120 мл
0.1 кг. 19.90 лв.
BT01088AC

Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло 240 мл

Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло 240 мл Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло 240 мл
0.1 кг. 23.90 лв.

Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло е произведено във Франция от боросиликатно стъкло - медицински клас с много високо качество. Комбинирането на кърмене и хранене с шише е по-лесно от всякога с новото шише Philips AVENT Natural. Дизайнът на шишето е създаден след повече от 25 години. Шишето има широк биберон, подобен на формата на гърдата помага на бебето да засуче без усилие правилно. 

  • бебешко шише Natural
  • изработено от боросиликатно стъкло
  • има широк биберон
  • цената е за един брой шише

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Philips Avent Вижте всички 27 продукта

Philips Avent е част от световния гигант Philips Group. Avent е основана през 1984 година, а идеята за създаването ѝ хрумва на инженера Едуард Аткин. Той забелязва, че предлаганите по онова време бебешки шишета за хранене не отговарят на специфичните им потребности. С типичния си бизнес нюх Едуард решил да изобрети такова бебешко шише, което по удобство може да бъде заменено само от майчината гърда.След успеха на това революционно шише от Avent продължават да усъвършенстват неговия дизайн и да създават допълнителни продукти, предназначени за детското хранене.

За Бебешки шишета Вижте всички 12 продукта

С появата на бебето Ви трябва да си набавите различни неща нужни за отглеждането му. Едно от тях е бебешкото шише с което да давате вода, сок или да храните вашето съкровище когато спрете да кърмите. В зависимост от това дали кърмите или не ще ви е нужен различен брой шишета, но може да започнете с едно голямо и едно малко шише. При избора на шише се налага да решите от какъв материал да е направено и каква вместимост да има.

Стъклените шишета са най-безвредните и подходящи за бебета, но са по-трудно преносими и са чупливи.  Пластмасовите шишета са леки и удобни, но при тях е важно да ги сменяте на 3-4 месеца, за да нямате притеснения за една от известните им съставки - бисфенол А. 

Ако Бебешко шише Philips Avent Natural стъкло който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Philips Avent или Бебешки шишета. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.