Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешко музикално саксофонче Moni | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешко музикално саксофонче Moni

Продукт №: BT00800

Музикална играчка със светлини Moni Саксофон

10.00лв.

10.00
Количество

Бебешко музикално саксофонче Moni ще развие слуховите възприятия на малчо и ще му помогне да разпознава по-лесно различните цветове. То свети и издава весели звуци, когато натиснете някое от цветните бутончета. Когато натинете бутон А ще прозвучи звук наподобяващ нотата До докато от диска проблясват различни светлини. При натискане на бутон В ще се възпроизведе звук наподобяващ нотата Ре , а натискайки бутон С ще се чуе звук подобен на нотата Ми. Тромпетчето е оборудвано и със свирка.

  • Бебешко музикално саксофонче Moni
  • Развива слуховите възприятия
  • Звуци на различни ноти
  • Весели светлини
  • Свирка
  • Работи с батерии
  • Препоръчителна възраст: 18месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Бебешко музикално саксофонче Moni който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.