Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешко барабанче Moni Jazz | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешко барабанче Moni Jazz

Продукт №: BT00801

Детско барабанче със светлини Moni Jazz

12.00лв.

12.00
Количество

Бебешко барабанче Moni Jazz ще развие слуховото и визуално  възприятие на малчугана Ви. Интерсените  дизайн, форма и цветове ще ангажират вниманието на детето и ще го забавляват. Играчката е оборудвана с различни бутони. Бутон ON/OFF , с които се активират всички функции, 5 музикални бутона и 2 MIDI бутона , които като се натиснат мелодиите се сменят. Натискайки малкото барабанче, заблестява червена светлина и прозвучава звук "boom". Натискайки голямото барабанче, проблясва зелена светлина прозвучава звук "da" . Играчката има и бутон "GONG", като при активирането му проблясват последователни червена и зелена LED светлини.

  • Бебешко барабанче Moni Jazz
  • Развива слуховото и визуално възприятие 
  • Музика и светлини
  • 5 музикални бутона
  • 2 MIDI бутона
  • Размери: 15.3 х 5.6 х 18.7 см
  • Препоръчителна възраст: 18 месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Бебешко барабанче Moni Jazz който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.