Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешки пумпал Moni Малката звездичка | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешки пумпал Moni Малката звездичка

Продукт №: BT00775

Детски музикален пумпал Moni Малката звездичка

19.00лв.

19.00
Количество

Бебешки пумпал Moni Малката звездичка стимулира слуховите и зрителните възприятия на детето, развиват се интелекта и моториката на ръцете, допринася и за разпознаването на различните цветове и форми. Предоставя  чудесно забавление за всяко малко бебче. Бебешкият пумпал е под формата на красива звездичка, която ще се хареса на всеки малък палавник. Играчката ще започне да се върти, когато натиснете надолу дръжката с формата на звездичка, ще проблеснат светлини и ще зазвучат различни мелодии. Натискайки различните форми, ще зазвучат различни звуци и ще проблеснат светлини.

  • Бебешки пумпал Moni Малката звездичка
  • Стимулира слуховите и зрителните възприятия на детето
  • Музикални функции
  • Светлинни функции
  • Подходящо за деца над 36 месеца
  • Натискайки различните форми, ще зазвучат различни звуци и ще проблеснат светлини

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Музикални играчки Вижте всички 27 продукта

Музикалните играчки  спомагат  за активирането и развитието на творческото мислене на детето и предлагат обучение чрез забавление, което е най-ефективният метод на обучение днес. С ярките си цветове и атрактивни светлини  предизвикват любопитството на децата.Подпомагат за развитието на визуалната и слухова памет на детето.

Ако Бебешки пумпал Moni Малката звездичка който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Музикални играчки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.