Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешки лигавник PVC с усмивка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешки лигавник PVC с усмивка BabyOno

Продукт №: BT01765

Бейби Уно Бебешки лигавник с усмивка

9.70лв.

9.70
Количество

Бебешки лигавник PVC с усмивка BabyOno - Бебешкия лигавник на полската марка BabyOno е изработен от лек и мек материал, разполагащ с удобен джоб улавящ остатъците от храната. Лигавника BabyOno има удобно закопчаване с настройка от четири позиции. Бебешкия лигавник PVC с усмивка BabyOno е подходящ за използване, както у дома, така и по време на разходка.

  • Изработен от PVC
  • Изработен от мек и лек материал има удобен джоб, улавящ остатъците от храната
  • Лесен за почистване
  • Има удобно закопчаване с настройка на четири позиции
  • Препоръчителна възраст: 6 месеца+
  • Асортиментов продукт
  • Доставка според наличностите
  • Посочената цена е за един брой

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Лигавници Вижте всички 5 продукта

Всеки родител оценява необходимостта от използването на лигавник. Освен като физиологична нужда, децата може да възприемат храненето и като игра, а в този случай често намираме последствията й върху целите дрешки на палавника. В тази подкатегория може да си изберете между текстилни, гумени, PVC и лигавници за еднократна употреба.

Ако Бебешки лигавник PVC с усмивка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Лигавници. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.