Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешки конструктор Moni Умната гъбка | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешки конструктор Moni Умната гъбка

Продукт №: BT00771

Детски конструктор със светлини и звуци Moni Умната гъбка

24.00лв.

24.00
Количество

Бебешки конструктор Moni Умната гъбка спомага за интелектуалното развитие на детето, неговите зрителни възприятия за цветове и форми. Бебешкият конструктор е изключително любопитен за малчугана и ще го весели с часове, нареждайки конструкторните блокчета. Играчката е оборудвана с музикален бутон - когато се натисне зазвучават различни мелодии и заблестяват светлини. Децата могат да поставят различни формички в съответните отвори на гъбката. При отваряне на вратичката на гъбката се активират музикалните и светлинни функции на играчката. Часовничето издава звук на реален часовник.

  • Бебешки конструктор Moni Умната гъбка
  • Спомага за интелектуалното развитие на детето
  • Конструкторни блокчета
  • Музикален бутон - когато се натисне зазвучават различни мелодии и заблестяват светлини
  • Часовничето издава звук на реален часовник
  • Подходящо за деца над 18 месеца
  • Работи с две батерии 1,5 V AA

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За Moni Вижте всички 108 продукта

Moni е лидер на Българския пазар в дистрибуцията и продажбата на детски стоки от среден клас. Фирмата е позната на голяма част от българските родители и предлага интересна гама стоки под марките Moni, Cangaroo и Nano. Moni има дистрибуторска мрежа страни като Румъния, Гърция, Сърбия и др

За Конструктори Вижте всички 12 продукта

Детският конструктор е подходящ за най- малките,  защото частите му са големи и удобни за хващане и няма опастност  ако детето налапа някоя част да се задави. Констукторът е креативен комплект , с които се създават различни истории  , развивайки едновременно въображението, сръчността , фината моторика и координацията между очите и ръцете.

Ако Бебешки конструктор Moni Умната гъбка който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от Moni или Конструктори. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.