Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешка вибрираща играчка BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешка вибрираща играчка BabyOno

Продукт №: BT01777

Бейби Уно Бебешка вибрираща играчка

От 13.50лв. До 14.50лв.

ID Номер Разновидност Тегло Цена Количество
BT01777AA

Бебешка вибрираща играчка BabyOno Риби

Бебешка вибрираща играчка BabyOno Риби Бебешка вибрираща играчка BabyOno Риби
0.2 кг. 13.50 лв.
BT01777AC

Бебешка вибрираща играчка BabyOno Птичка

Бебешка вибрираща играчка BabyOno Птичка Бебешка вибрираща играчка BabyOno Птичка
0.2 кг. 13.50 лв.
BT01777AD

Бебешка вибрираща играчка BabyOno Бухал

Бебешка вибрираща играчка BabyOno Бухал Бебешка вибрираща играчка BabyOno Бухал
0.2 кг. 14.50 лв.

Бебешка вибрираща играчка BabyOno - тази страхотна вибрираща играчка на полската марка BabyOno е идеалното забавление за всяко едно малко бебче. Бебешката вибрираща играчка е подходяща за закачване върху детската кошара или количка. При издърпване играчката BabyOno вибрира и издава различни звуци. С бебешката вибрираща играчка BabyOno Вашето малко съкровище ще се забавлява донасита часове наред.

  • Подходяща за поставяне върху кошара или количка
  • При издърпване играчката вибрира и издава звуци
  • Размери на играчката: 10 см
  • Размери на играчката със закачалката: 19 см
  • Тегло: 0.200 кг
  • Препоръчителна възраст: 0+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Играчки за количка Вижте всички 32 продукта

Весели и занимателни играчките за количка са меки и удобни за стискане и мачкане от Вашето дете.Те са  с удобна закачалка или щипка , които позволяват лесно да бъдат закрепени за количката. Развитието на усета за докосване е стимулирано от разнообразните плюшени, тъкани и твърди повърхности, които интригуват бебето. Oсигурете забавна и приятна разходка за детето си  с играчките от Babytown.bg.

Ако Бебешка вибрираща играчка BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Играчки за количка. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.