Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Бебешка проходилка Кола BabyOno | Цена

Безплатна доставка над 80.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Бебешка проходилка Кола BabyOno

Продукт №: BT01836

Бейби Уно Бебешка проходилка Кола 20003

115.00лв.

115.00
Количество

Бебешка проходилка Кола BabyOno - тази чудесна бебешка проходилка Кола на полската марка BabyOno ще помогне на Вашето малко детенце в първите му стъпки. Проходилката BabyOno се регулира на височина в 3 степени, разполага с обширна и добре оформена седалка и специални колелца, които предпазват от падане по стълбите. Има занимателен център пред себе си, много шарен, интересен и озвучен.

  • Помага на детенцево в първите му стъпки
  • Има занимателен център много шарен, интересен и озвучен
  • Спомага за развитието на сетивата и способностите на детето
  • Проходилката се регулира във височина на 3 степени
  • Специалните колелца предпазват от падане по стълбите
  • Обширна и добре оформена седалка
  • Батерии: 2 броя тип АА, които не са включени в комплекта
  • Препоръчителна възраст: 9 месеца+

Подобни продукти

Какво се разглежда в момента

Коментари (0)

Все още няма ревюта
Добави коментар

За BabyOno Вижте всички 126 продукта

От 1990 г. насам BabyOno подпомага родителите в процеса на отглеждане на техните деца, като им предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. BabyOno включи родители в процеса на изработката на своите продукти, като резултата от тяхната разработка са продукти, които напълно отговарят на нуждите на съвременните родители.

Приоритет на BabyOno е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващите директиви и стандарти на Европейския съюз. Играчките BabyOno са преминали редица тестове и изследвания преди да стигнат до детските ръчички. 

За да осигурят високо ниво на качество на продуктите си, BabyOno следи под строг контрол производствения процес на всеки еди негов етап. Именно това е и причината продуктите BabyOno да са предпочитани и желани от хиляди родители по желия свят.

За Проходилки Вижте всички 12 продукта

Изключително сигурна и комфортна, проходилата  осигурява необходимата безопасност на детенцето при първите му несигурни стъпки. За да не се страхува от първите крачки и да не му бъде скучно проходилката има занимателни играчки, а седалката е много удобна и мека. Този продукт стимулира двигателната активност на бебето, както и любознателността му, така то може да следва мама в цялата къща.

Ако Бебешка проходилка Кола BabyOno който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от BabyOno или Проходилки. babytown.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Изпрати на приятел
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.